U.S. District Court, Concord (Warren B. Rudman U.S. Courthouse name not confirmed) (D.N.H.): Cell Phone Policy (2026)

Confirmed on official source Phones: Restricted

Short answer: The general public may not bring electronic devices (cell phones, tablets, laptops, etc.) into the building unless granted special permission; devices may be checked at the security station in the lobby. Checked

CourtU.S. District Court for the District of New Hampshire
Address55 Pleasant Street, Room 110, Concord, NH 03301
Public phonesRestricted
Rule for visitorsThe general public may not bring electronic devices (cell phones, tablets, laptops, etc.) into the building unless granted special permission; devices may be checked at the security station in the lobby.
LockersDevices may be checked at the security station in the lobby.
AttorneysAttorneys admitted to the bar of this court or any other bar, and their agents, may possess and use mobile phones and similar devices in the courthouse, subject to LR 83.8.
Governing orderD.N.H. LR 83.8

Federal and county courthouses set separate rules. If your case is in state or county court (traffic, family, most criminal cases, state jury duty), see New Hampshire county courthouses.

Frequently Asked Questions

Can I bring my phone into the U.S. District Court, Concord (Warren B. Rudman U.S. Courthouse name not confirmed)?

The general public may not bring electronic devices (cell phones, tablets, laptops, etc.) into the building unless granted special permission; devices may be checked at the security station in the lobby.

Are there phone lockers at the U.S. District Court, Concord (Warren B. Rudman U.S. Courthouse name not confirmed)?

Devices may be checked at the security station in the lobby.

Can attorneys bring phones to the U.S. District Court, Concord (Warren B. Rudman U.S. Courthouse name not confirmed)?

Attorneys admitted to the bar of this court or any other bar, and their agents, may possess and use mobile phones and similar devices in the courthouse, subject to LR 83.8.

Can I bring a gun or knife into a federal courthouse?

No. Federal law (18 U.S.C. § 930) prohibits firearms and dangerous weapons in federal court facilities, with narrow exceptions such as on-duty law enforcement.

Sources